Nyhet

Marshall Mode II

Snart är det möjligt att köra Marshalls in-ear-lurar helt trådlöst, då Mode II börjar säljas 18 mars.

Annons:

Det har varit lite trögt med innovationerna från Marshalls hörlursavdelning. Först tog det ett tag innan man slutligen introducerade trålösa och bullerdämpande lurar för ett drygt år sedan nu, i och med Monitor II A.N.C. Och när det gäller helt trådlösa in-ear-lurar, har det dröjt ända tills nu, eller den 18 mars, om vi ska vara noga...

Då släpps nämligen Marshall Mode II, som är ett par förvånansvärt smidiga och mycket sköna in-ear-lurar, med ett smidigt och Marshall-snajdigt laddfodral därtill. Givetvis pratar man mycket om Marshalls signaturljud, och vi ska villigt erkänna, att de låter riktigt bra, men ett längre och mer omfattande omdöme, kommer först i Hifi & Musik nr 4/2021.

Den totala speltiden med fodral anges till hela 25 timmar och man använder sig av av 6 millimeter stora element. Bluetooth-version 5.1, ingen bullerdämpning men väl en skräddarsydd app finns, där man bland annat kan ställa in en egen eq-kurva.

Mer info hittar du HÄR.

Marshall Mode II finns i handeln från och med 18 mars.
Smidigt laddfodral.

Annons:

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår