Nyheter

Från Bluesound

Knappt hann vi med att topptesta Powernode 2i förrän det är dags för mk 3-versionen.

Annons:

Vi misstänker att den nya uppgraderingen av Bluesounds Node- och Powernode-spelare har ganska mycket med förändrigar i DAC-arkitekturen att göra och att man hittills använt sig av AKM, vars fabrik olyckligtvis brann ner för cirka ett år sedan och har ställt till med stora problem för många hifi-märken.

Node är den rena spelaren och Powernode logiskt nog en kombinerad spelare och förstärkare, och det är också hos den senare som de största förändringarna skett. Båda har alltså i sina mk 3-versioner fått nya DAC:ar men också större processorkraft, men där Powernode 3 också kommer få betydligt mer effekt, jämfört med den ganska beskedligt angivna effekten om 2x60 watt i 8 ohm för Powernode 2i. På mk 3-modellen har effekten ökats till 2x80 watt i 8 ohm. Precis som förut, kommer de båda spelarna finnas tillgängliga i matt vit eller svart finish, men även handhavandet har vässats med inställbara förval på apparaterna. Powernode 2i testade vi i Hifi & Musik nr 4/2021, som finns att läsa/köpa här bredvid.

Bluesound Node 3 i svart utförande.
Bluesound Powernode 3 i vitt utförande.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår