Nyheter

Vilken tavla!

Nu kommer den tredje högtalaren från samarbetet mellan Sonos och Ikea, som resulterade i en riktig tavla.

Annons:

Eller tavelram, ska man kanske säga, eftersom motiven som täcker själva "ramen" är fullt utbytbara och på bildsidan av det hela, lär det framgent dyka upp en hel uppsjö olika alternativ, inte minst från tredjepartsleverantörer.

Det är två är sedan de två första Sonos-produkterna från Ikea såg dagens ljus: Symfonisk Lampa och Symfonisk Hylla. Nu är det dags för Symfonisk Tavelram, eller Frame på engelska, och det får nog sägas vara ett mycket logiskt tredje steg i de båda bolagens samarbete. 

Liksom tidigare verkar det handla om rena 2-vägs monolösningar, så för att få till stereo, får man para ihop två stycken tavlor i Sonos-appen. Liksom tidigare Symfonisk-högtalare är även Tavelram fullt ut kompatibel med Sonos övriga sortiment och kan integreras helt sömlöst tillsammans med andra Sonos-enheter.

Tavlorna kan hängas på väggen eller ställas på en hylla eller ett bord och lutas mot väggen, helt valfritt. Som sagt, fronttygen kan bytas och "tavlan" kan hängas eller ställas såväl horisontellt som vertikalt och finns i grunden tillgänglig i endera svart eller vitt utförande.

De nya tavlorna kommer finnas på alla Ikea-varuhus och på webben 15 juli.

Även trådlösa högtalare behöver en strömkabel.
Fronterna är utbytbara.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår