Nyhet

Från Dynaudio

Danska Dynaudio höjer ribban för sin instegsserie Emit.

Annons:

Runt midsommarhelgen lanserade Dynaudio sin på många punkter ombarbetade och förbättrade version av instegsserien Emit. Den har lånat mer eller mindre all kritisk elementteknik från sina betydligt dyrare storasyskon, inte minst Evoke-serien.

Diskantelementet har alltid haft något av en särställning hos Dynaudio, allt sedan man introducerade det klassiska Esotar-elementet. Emit-högtalarnas Cerotar-diskant har lånats rakt av från Evoke-serien, men bygger i grunden faktiskt på den fina Esotar 40-domen som satt i jubileumshögtalaren Special 40.

Även bas-/mellanregister, mellanregister- och baselementen hämtar teknik från Evoke, med Dynaudios klassiska MSP-koner (Magnesium Silicate Polymer) och dubbla magneter för mesta möjliga kontroll och slagkraft.

Seriens högtalare har filterlösningar som blandar första, andra och fjärde ordningens branthet (6, 12 respektive 24 dB) för att både höja respektive högtalrens prestanda men också se till att familjelikheten blir intakt, inte minst viktigt i flerkanalssytem.

Serien består av två stativmodeller (Emit 10 och 20; två golvhögtalare (Emit 30 och 50) samt centerkanalen Emit 25c. Priserna går från 729 euro paret för den minsta stativaren till 2.000 euro jämnt för den största golvaren.

Dynaudio Emit 10 i valnötsutförande.
Dynaudio Emit 20 i vitt utförande.
Största golvhögtalaren Emit 50 i svart utförande.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår