Nyheter

Clean box, dirty box.

McIntosh kommer med ett nytt tvådelat toppförsteg med rör.

Nya försteget McIntosh C12000 är helt monodelat med separat nätdel och volymkontroll för respektive kanal. Det är också uppdelat i två separata lådor (clean box/dirty box) där den ena enbart har den känsliga signalkretsarna och den andra innehåller styrfunktioner och nätdelarna. Förstärkaren som är rakt igenom balanserad har rör på ingången och totalt sex duotrioder på untgången men kan också kopplas om till att ha transistorer på utgången.Grammofonsteg och RIAA är helt balanserat och byggt kring fyra duotrioder (12AX7A). Det har också fler inställningsmöjligheter än tidigare med såväl valbar förstärkning mellan 40 och 64 dB, men också justerbar kapacitans och resistans.

Annons:

Förutom två grammofoningång har försteget hela sex balanserade och fyra obalanserade ingångar. Två balanserade utgångarna är markerade 1-SS och 2-T för "Solid State" resp. "Tube". Den undre kontroll/nätdelen kopplas in med två stora multikablar.
På signaldelens ovansida syns grammofonstegets fyra 12AX7A-rör. Två duotrioder per kanal som är kopplade balanserat.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår