Nyheter

JBL uppgraderar

JBL uppgraderar flera av sina mest populära produkter, inte minst helt trådlösa TWS-lurar, men också portabla Bluetooth-högtalare.

Mest intressant bland de nya, uppgraderade och helt trådlösa in-ear-lurarna, är nog JBL Live Pro 2, som fått hela 40 timmars total speltid; adaptiv bullerdämpning och vad man kallar ett Smart Ambient-läge; hela 6 mikrofoner för bästa möjliga samtalskvalitet; IPX5-klassificering och mycket mer. I grunden är det här ett par så kallade pinnlurar, med just en oval pinne som sticker ut från själva luren och innehåller mycket av tekniken. Priset blir 1.800 kronor med introduktion någon gång under våren.

Om nu JBL är stora på trådlösa hörlurar och inte minst TWS, är man klart marknadsledande vad gäller portabla högtalare. Under senare år har de i rask takt uppgraderats och på kuppen många gånger blivit lite större. En högtalare som hängt med länge är Pulse, som nu är framme i sin 5:e generation.

Med nya Pulse 5 kan man styra den ljuspulserande högtalaren med JBL Portable-appen samtidigt som Bluetooth-versionen är den allra senaste, ja helt nya 5.3. Batteritiden anges till höga 12 timmar och högtalaren är skyddad enligt IP67-klassificeringen. I vanlig ordning kan två stycken Pulse 2 parkopplas för stereoläge, men flera stycken kan också länkas samman för att sprida ljudet över större ytor. Priset hamnar på 2.500 kronor.

Även stora Boombox har kommit i en ny, 3:e version, även denna med Bluetooth 5.3 och hela 24 timmars speltid. Den inbyggda powerbanken kan ladda din telefon även när musiken spelas. I övrigt har den samma skydd och vidare kopplingsmöjligheter som ovan Pulse 3-högtalare.

Priset för Boombox 3 blir 5.500 kronor.

Annons:

JBL Live Pro 2
JBL Pulse 5
JBL Boombox 3

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår