Nyheter

Äntligen nättare subbas

Många är vi som väntat länge på en nättare, trådlös sub från Sonos. Nu är den här!

Att säga att Sonos Sub Mini varit efterlängtad är en mild underdrift. Ja, den har nog efterfrågats alltsedan man introducerade rejält stora men likväl flexibla SUB, då den genom den genialiska konstruktionen både kan stå coh läggas ner.

Men stor är den. Ja, nästan väl stor för Sonos mindre högtalare som framför allt One och One SL, men kanske framför allt den nya, prisbilligare soundbaren Ray men även Ikeas högtalarsatsning Symfonisk, som sömlöst kan spelas upp och paras i ett Sonos-system. 

Nya Sub Mini bygger vidare på SUB till så måtto, att de båda högtalarelementen spelar mot varandra i en öppen slits i den runda bashögtalaren, och på så sätt gör den stadigare då de båda motstående elementens krafter tar ut varandra. Kanske ännu viktigare i den bettydligt nättare och lättare Sub Mini. Elementstorleken har krympt till 2x6 tum och vikten stannar på modesta 6,35 kilo. Sub Mini kan paras med alla Sonos-högtalare, men som sagt, för bästa sysmtematching, rekommenderar Sonos minisubben framför allt till de mindre högtalarna, vilket konkret innebär One, One SL, soundbaren Ray och i viss mån den nägot större Beam gen 2. Samt såväl bokhylle- som hyll- och tavelhögtalare från Ikea. Liksom alla andra Sonos-högtalare, blir även Sub Mini Trueplay-justerad om man väljer att göra den justeringen (kräver iOS-enhet). Bashögtalaren är smart till så måtto att den automatiskt anpassar nivå och delningsfrekvenser till sidohögtalarna, men basnivån kan i vanlig ordning regleras.

Sub Mini kan beställas från Sonos hemsida redan nu.

Annons:

Sub Mini finns i svart och vitt utförande.
Sub Mini tillsammans med Ray.
De två aktiva inåtriktade 6-tums basarna är kopplade i fas för att släcka ut resonanser. Trots små dimensioner går Sub Mini ner till låga 25Hz.
Volymen ändras automatiskt samtidigt med en ansluten soundbar eller högtalaren. I Sonosappen ändrar du EQ-inställningarna och ställer basnivån.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår