Nyheter

Ek och aluminium

Bang & Olufsen kommer med en lyxig trådlös högtalare full av finesser.

Nu kommer Bang & Olufsen BeoLab 8 - en trådlös liten 3-vägshögtalare med samma numera karaktäristiska trälameller som hos pelarhögtalaren BeoLab 28 eller stora BeoLab 50. Den nya modellen kan kopplas med både WiFi 6 and Bluetooth 5.3 och kan styras via B&Os egen app/plattform Mozart.
Den har ett 3-tums mellanregister och en liten 0.6-tums diskant som är placerad framför en bas på 5¼ tum. Diskant och mellanregister drivs av varsin förstärkare på 50W klass D och i basen 200W klass D. Förutom aktiv rumskorrigering med mikrofon och adaptiv baskalibrering har högtalarna också ställbart spridningsmönster i smalt och brett. Om man använder två högtalare tillsammans med en iPhone kan du använda funktionen ”Fluid Sweetspot” som gör att stereoljudets mittfokus kan följa dig när du rör dig i rummet. 
Den rundade formgivningen är inte bara design utan sägs också vara framtagen för att ge högtalaren bättre akustiska egenskaper. Högtalaren som väger drygt 4 kg och är 29 cm hög med bordsstativ, men kan kompletteras med såväl golvstativ som väggfäste. 

Bang & Olufsen

Med en iPhone i fickan kan du få stereoljudets mittfokus att följa dig i rummet.
Överst ett mellanregister på 76 mm, under den en 16 millimeters diskant och bakom den en bas på 133 mm. Altt aktivt drivet av 2x50W klass D plus 200W klass D i basen.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår