Nyheter Hifimusik #12 2023

Hårdtrimmad bästsäljare

Danska Audiovector har kommit med en rejält uppgraderad QR-serie.

Nyligen lanserade Audiovector nya serien QR Special Edition, en ersättare till tidigare QR-serien som kom 2018.
Som alltid är nya serien fylld med egenutvecklad teknik och serien har nya basar och mellanregisterelement med koner i 3-lagers aluminiumsandwich och dubbla magneter. Korgarna hos de nya elementen har också gjorts akustisk mer genomsläppliga. Allt kablage är nu kryobehandlat och för att verkligen få ut maximalt av AMT-diskanterna använder man egentillverkade och dubbelt kryobehandlade filterkondensatorer. De nya filtren har dessutom både snävare toleranser och bättre kylning än tidigare. Serien har också fått ny reflexlösning för djupare bas, men utan att tappa i precision och lådorna byggda i HDF har förutom bättre stagning dämpning med flaggskeppsmodellernas så kallade NanoPore. Serien består av en stativmodell, tre golvmodeller, en center, en vägghögtalare och en 10-tums sub. Priser från 18.000 paret upp till 68.000 kronor paret för största golvmodellen QR7 SE.

Audiovector 

Audiovector QR7 SE - största modellen med två 8-tums basar, en 6-tummare från 425Hz till 3kHz där en AMT-diskant med bl.a. nytt akustiskt optimerat galler tar vid.
Hela nya QR SE-familjen

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår