Nyhet

Uppgradera gamla B&O

Med Core kan man nu uppgradera gamla B&O-högtalare med den allra senaste strömningsplattformen.
I grund och botten är Beoconnect Core en separat liten streamer, med möjligheter att koppla upp sig mot äldre utrustning från Bang & Olufsen, ja andra märken också, för den delen. Den lilla aluminumlådan aboserberar värme coh har mjuka former med pärlblästrad finish.
Bland de olika kopplingsmöjilgheterna finns den Beo-specifika Powerlink men också USB som optimerats för Beolab 50- och 90-högtalarna, men också line in för skivpspelare och andra separata källor, samt en HDMI eARC-kontakt för uppkoppling till vilken TV-apparat som helst, som därmed kan integreras med ett B&O-ljudsystem.
Hjärtat i Core är så klart B&O:s nya, modulärt uppgraderingsbara Mozart-modul för strömmat ljud, som hanterar det mesta trådlös uppspelningsväg, som exempelvis såväl Tidal som Spotify Connect, AriPlay 2, Chromecaste och öppen DLNA. Så här säger Michael Henriksson, Vice President of Product Markeing hos B&O:
"Vårt mål är att bygga ikoniska produkter som kan hålla en livstid. Beoconnect Core är ett viktigt tillskott till vårt produktutbud som gör att vi kan uppfylla detta livslängdslöfte. Beoconnect Core kopplar samman vårt förflutna med vår framtid och kommer utrustad med vår utbytbara Mozart-streamingmodul som enkelt kan uppgraderas till den senaste tekniken.”
Priset är 12.490 svenska kronor och produkten finns tillgänglig on-line samt hos utvalda återförsäljare.
Mer info hittar du på bang-olufsen.com

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår