Nyheter Rättelser

Göteborg Hifi Show

Här kommer ytterligare ett par nedslag och en rättelse från höstens stora hifi-mässa i Göteborg.

Vi råkade felaktigt skriva att det var Bulow-Steensen som ställde ut på Opalen i H&M nr 12/2022, när det i själva verket var hifi-butiken HembioConsult från Stenkullen. Något som tydligt framgick av informationsbladet på dörren och ledtrådar fanns också i form av en välvald skara produkter utanför Harman-koncernen...

Huvudfokus var ändå högtalare och elektronik från Harman-gruppen, med högtalarna JBL S4700, monoblock, såväl vinyl- som CD-/SACD-spelare samt försteg med DAC och RIAA från Mark Levinson. Trots att elektroniken kom från Levinsons i sammanhanget billigare 5000-serie, drog den totala prislappen iväg mot nära 2 miljoner kronor. Men då ska man inte glömma att HembioConsult kompletterat med nätverksstöd från Melco och inte minst digitalspelaren Antipodes Oladra, som betingar ett pris av 330.000 kronor bara den. Som om inte det räckte drog Siltech-kablaget från bolagets Classic Legend 880-serie iväg på drygt 770.000 kronor...

Vi passar också på att ta med en bild på Tony Levander från Ilicon, som specialiserar sig på individuellt formgjutna öronploppar men också hörselskydd och helt kompletta in-ear-lösningar.

Och så en bild från Sonawalls rum med de små, aktivt delade CDT-högtalarna för att bredda och allmänt förstora ljudbilden från dina vanliga högtalare.

HembioConsults mestadels Harman-baserade anläggning från höstens Göteborgs-mässa.
Tony Levander på Ilicon.
Aktivt delade CDT-högtalare hos Sonawall.

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår